Petit Piao - Design og produktion

Design og produktion

Fra idé til det færdige produkt

Det handler om at gøre sig umage.

Det gælder gennem hele processen fra den første streg til det færdige Petit Piao® produkt lander hjemme hos dig og dit barn. 

Derfor er vi også allerede i gang med den kollektion der lander i butikkerne ca. 1 år fremme i tiden. Vi arbejder med farver, materialer og er i tæt kontakt med vores leverandører, så vi får de helt rigtige prøver hjem, som vi kan præsentere for vores forhandlere, inden vi producerer lige præcis den mængde der er solgt.

Håndtegnede illustrationer

Smukke farvekombinationer og håndtegnede illustrationer kendetegner hver Petit Piao® kollektion.

En rolig hånd bevæger pennen hen over papiret og bliver til en fint bær eller et andet element fra naturen.

Vi gør os umage gennem hele processen fra den første streg til det færdige produkt. 

“Petit Piao® er produceret i bløde og naturlige materialer som uld, modal og OEKO-TEX® certificeret bomuld, med god plads til leg og bevægelse”

Produktion med omtanke

Hovedparten af vores Petit Piao® kollektion bliver produceret på en
familieejet fabrik i det sydlige Indien. Fabrikken er certificeret med flere internationale anerkendte certifikater og er beliggende på en stor grund ude på landet med masser af luft og plads.
Fabrikken fik i 2020 solcelle anlæg og producerer selv 98% af den strøm
der bruges, og fabrikken har eget vandanlæg.
Kantinen serverer 3 måltider om dagen.
Der er skole og børnehave på fabrikken, og boliger til de ansatte, som ikke bor i nærheden. Landet omkring fabrikken er stillet til rådighed ganske gratis for små bønder der holder geder.
Hver Petit Piao® kollektion produceres i “Limited Edition”. Det vil sige, at vi kun producerer det vi har solgt på forhånd til vores forhandlere, og derfor undgår overproduktion, spild og unødig belastning af miljøet.